Cene pločastog materijala su izražene po m2, radnih ploča po dužnom metru

NAČINI PORUČIVANJA

Ukolko ste rešili da oplemenIte Vaš dom ili radni prostor,
nudimo Vam različite vrste usluga za realizaciju Vaših želja.

ISEČEN I ISKANTOVAN PLOČASTI MATERIJAL

Prvi način je poručivanje  materijala diktiranjem mera svakog komada univera sa naznakom strana koje se kantuju (na koje se lepi ABS traka).
Kako  poručiti  možete pogledati na Linku
Drugi način je da dođete kod nas sa crtežom i gabaritnim merama komadnog nameštaja, nakon čega će projektant u 3D programu isti projektovati i automatski proračunati mere svakog komada i dodeliti odgovarajuće kantovanje.

ISEČEN, ISKANTOVAN I IZBUŠEN PLOČASTI MATERIJAL

Ukoliko želite da materijal koji poručujete dobijete izbušen za ekscentre, klizače, nosače polica, šarke itd., neophodan nam je crtež sa gabaritnim merama komadnog nameštaja, nakon čega će projektant u 3D programu isti projektovati i izvršiti neophodne operacije kako bi do Vas došlo sve spremno za što jednostavnije samostalno sklapanje.

SKLOPLJEN NAMEŠTAJ
Ukoliko želite da mi sklopimo ili opremimo bilo koji deo Vašeg privatnog ili poslovnog prostora, potrebno nam je doneti ili poslati preliminarni crtež, sa izabranim dekorima, na osnovu kojih ćemo ponudu. Ukoliko Vam odgovara, na lice mesta će doći naš projektant i sa Vama dogovoriti finese i ugovoriti dalje detalje.
Deo galerije dosadašnjih realizovanih projekta možete pogledati na Linku.

Za sve ono što poručujete obezbedili smo isporuku za sve delove Srbije.
O uslovima i načinima isporuke pogledajte na stranici ISPORUKA PORUDŽBINE.